ТМ "ГАЛКА"

Торгова марка "Галка" – традиції якості та інновації у кавовій культурі

Понад 90 років ТМ “Галка” залишається вірною високим стандартам якості української кави. Наші продукти народжуються з найкращих кавових зерен, які ми імпортуємо з десятків країн світу. Завдяки повному циклу виробництва – від обробки зеленого зерна до створення готової продукції – ми забезпечуємо неперевершений смак і аромат кожної чашки.

Наші продукти задовольняють різні смаки і вподобання

Наш асортимент включає обсмажену каву в зернах та мелену для любителів свіжого смаку, розчинну каву, порошкоподібну, сублімовану для швидкого приготування, а також популярні мікси капучино, лате та “3 в 1”. Пропонуємо також какао напої, розчинні напої на основі кави, цикорію, ячменю та варіанти з особливими властивостями для здорового способу життя.

Сучасні технології та принципи екологічності

Сьогодні спільне українсько-англійське підприємство “Галка Лтд” – це не лише потужний та інноваційний виробник, але й компанія з чіткими принципами. Ми наполягаємо на збереженні натуральності та екологічності сировини, щоб кожен наш продукт відповідав найвищим стандартам якості.

Орієнтовані на майбутнє

Ми постійно розширюємо наш асортимент, освоюємо нові технології обробки кавового зерна та створюємо нові, цікаві для споживачів, продукти. Відкриті до партнерства, ми прагнемо досягати нових висот у кавовій індустрії та ділитися своїм досвідом і продукцією з тими, хто цінує справжній смак.

ТМ “Галка” – ваш надійний партнер у світі кави!